border border NorOnline border border
border

Webhotell

Domene

Bestilling

Support

Kontakt oss

 
border
 

Domene
Vi tilbyr i domeneregistrering under en hel rekke forskjellige toppnivåer. Vi er en av norges billigste på registrering av .no-domenenavn: kun kr 120,- inkludert årsavgift for det første året. Enkelte registrarer lokker med lavere priser enn dette, men da må du samtidig binde deg til å kjøpe andre tjenester. Under følger oversikt over de mest populære toppnivåene. Ta kontakt med info@noronline.no for priser på andre.

Toppnivå domener Pris for
registrering
Årsavgift
2. År 3. År
.no 120,- 120,- 120,-
.eu 75,- 75,- 75,-
.dk  .uk  .cloud 95,- 95,- 95,-
.com  .net 120,- 120,- 120,-
.se  .org  .info 130,- 130,- 130,-
.email  .tips 190,- 190,- 190,-
.shop 340,- 340,- 340,-

Flytt ditt domene til NorOnline
Har du allerede registrert et domenenavn et annet sted, men ønsker å flytte det til NorOnline? Det er fullt mulig, også for domener under toppnivå-domener som du ikke kan registrere hos oss. Selve flyttingen er gratis, du betaler kun for de tjenestene du bestiller. For de fleste domener påløper årsavgift for ytterligere et år ved overflytting.

Hvor lang tid tar det?
Flytting eller nyregistrering av domener utføres straks vi har mottatt betaling. Flytting må i tillegg bekreftes av innehaver. Hvis du bestiller domenepakke eller webhotell, vil du motta brukernavn og passord for å administrere web og email, slik at du kan sette opp dette på forhånd før domenet blir flyttet og på den måten unngå nedetid i forbindelse med flyttingen.

[ Bestill ]

 
 
www.