border border NorOnline border border
border

Webhotell

Domene

Bestilling

Support

Kontakt oss

 
border
 

Webhotell
Webhotell hos NorOnline gir deg muligheten til å operere som selvstendig på nettet uten å måtte investere i nødvendig infrastruktur og driftsmiljø. NorOnline drifter maskinen som det leies plass på, og den gir direkte tilgang til vårt høyhastighetsnett. Du er dermed sikret god og stabil tilgang. Websidene utformer du selv, eller du får et designbyrå til å hjelpe deg. Filene kan lastes opp på vår webserver med FTP eller Microsoft FrontPage Server Extensions. Vi tilbyr en rekke forskjellige pakkestørrelser, avhengig av hvilke behov du har. Etter at bestillingen er sendt og behandlet hos oss, vil du motta en epost med brukernavn og passord for å koble deg opp mot vår webserver. I tillegg får du tilgang til ditt eget brukerpanel, hvor du bl.a. kan opprette epostadressene dine.

Pakkeløsninger Epost Mini Medium Stor Ekstra stor
Diskplass for websider - 1 GB 5 GB 10 GB 20 GB
Antall mailkontoer (POP3/IMAP) 20 20 50 75 100
Diskplass per mailkonto (inbox) 10 GB 10 GB 10 GB 10 GB 10 GB
Ubegrenset antall mailadresser Ja Ja Ja Ja Ja
Autosvar Ja Ja Ja Ja Ja
Epostgrupper Ja Ja Ja Ja Ja
Epostlister Ja Ja Ja Ja Ja
Webmail Ja Ja Ja Ja Ja
Servere ligger i Norge Ja Ja Ja Ja Ja
Ubegrenset trafikk per måned Ja Ja Ja Ja Ja
Eget webbasert kontrollpanel Ja Ja Ja Ja Ja
Daglig oppdatert besøksstatistikk Ja Ja Ja Ja Ja
SSL (Secure Socket Layer) - Ja Ja Ja Ja
FTP - Ja Ja Ja Ja
FrontPage Server Extensions - Ja Ja Ja Ja
Støtte for Perl/CGI script - Ja Ja Ja Ja
SSI (Server-Side Include) - Ja Ja Ja Ja
PHP 5 - Ja Ja Ja Ja
mySQL database - Ja Ja Ja Ja
Databaseadmin phpmyadmin - Ja Ja Ja Ja
Faktureringsperiode (mnd) 12 12 12 12 12
Etablering  0,-  0,-  0,-  0,-  0,-
Pris/mnd  6,-  10,-  25,-  35,-  40,-
Alle priser er i NOK eks. MVA. Kunder utenfor Norge, samt privatpersoner i Norge slipper å betale MVA. I tillegg kommer prisen for domenenavnet som webhotellet er knyttet til.

[ Bestill ]

 

Kun domene og epost
De som allerede har en webside og ønsker domenenavnet knyttet opp mot denne, kan benytte vår minste pakke. Dette gjelder også for de som kun ønsker å bruke epost til domenet og ikke trenger webplass. Domenepakken passer også for avanserte brukere som drifter egne web- og/eller mailservere og som har behov for å få administrert DNS og email. DNS-records vi da bli endret på forespørsel. De som ønsker å benytte egne navnetjenere trenger ingen domenepakke. Med domenepakke får du tilgang til et avansert webbasert administrasjonsgrensesnitt der du enkelt og greit kan sette opp:

Ubegrenset antall www-forwardinger: Du kan sette opp at oppslag til dittnavn.no skal videresendes til din nåværende hjemmeside. Du kan også velge om dittnavn.no skal bli stående i webleseren etter at brukeren er blitt videresendt (frame forwarding), eller om det er adressen man blir videresendt til som skal vises (standard forwarding). Har du egen webserver, vil vi på forespørsel endre A-record eller CNAME-record.

Ubegrenset antall emailadresser: Du kan opprette så mange epostadresser på @dittnavn.no som du bare ønsker. Du får også 20 epostkontoer på vår mailserver, som kan leses med webmail eller klienter for POP3 eller IMAP. Epostadressene du oppretter kan du peke til en eller begge mailkontoene dine og/eller videresende til eksterne adresser. Har du egen mailserver, vil vi på forespørsel endre MX-record.

Trenger du flere epostkontoer enn de 20 som følger med domenepakken, kan du bestille flere ved å kontake ordre@noronline.no

Produkt Etablering Pris
Domenepakke 0,- 6,-/mnd
10 ekstra mailkontoer 0,- 5,-/mnd
25 ekstra mailkontoer 0,- 15,-/mnd
50 ekstra mailkontoer 0,- 25,-/mnd
100 ekstra mailkontoer 0,- 40,-/mnd
250 ekstra mailkontoer 0,- 60,-/mnd
500 ekstra mailkontoer 0,- 95,-/mnd
1000 ekstra mailkontoer 0,- 175,-/mnd
Alle priser er i NOK eks. MVA. Kunder utenfor Norge, samt privatpersoner i Norge slipper å betale MVA. I tillegg kommer prisen for domenenavnet som domenepakken eller webhotellet er knyttet til.

[ Bestill ]

 
 
www.